MAKEVENDING va propune

Venind in intampinarea clientilor nostri cu o gama diversificata de servicii va supunem atentiei oferta noastra in ceia ce priveste serviciul de apa pentru compania dumneavoastra, scoli, gradinite, cat si pentru acasa. Pentru fiecare categorie in parte sunt aparate speciale, performante, cu un design modern, facand facila servirea apei in cele mai igienice conditii.

Colaborand si oferind servicii complete de cafea sa nascut astfel si divizia de apa pura.In acest fel nu mai trebuie sa lucrati cu mai multi furnizori ci sa externalizati asa cum stiti serviciile catre noi. Pentru un abonament lunar personalizat in functie de numarul de aparate venim in intampinarea dumneavoastra cu aparate performante de ultima generatie, in comodat, noi, de filtrare si purificare apa. Cu Makevending nu mai trebuie asa cum v-ati obisnuit sa mai aveti o alta grija in plus in ceia ce priveste apa pura de la birou sau de acasa. Aparatele de filtrare se racordeaza prin metode moderne la reteaua de apa si cu ajutorul bateriei de 4 filtre va ajunge in paharul dumneavoastra apa pura lasand sa treaca substantele minerale folositoare organismului.

Acest sistem comparativ cu cel pe bidon este mult mai economic, igienic si lipsit de griji, pentru ca nu mai trebuie sa stati preocupati de stocul de apa, spatiul de depozitare, schimbare bidoane, facturi neexplicite, etc. Optand pentru serviciul oferit de noi veti avea mai mult timp pentru alte activitati si veti economisi mai multi bani, costurile fiind fixe. Intreg serviciul si mentenanta facandu-se de catre personalul nostru calificat.

Apa este sursa de desfatare estetica si satisfactii sufletesti care intregeste calitatea vietii.
Marius Machedon - CEO Makevending

Purificator de apa W2-310L

Purificator de apa W2-310H

Purificator de apa W2-1000

Pentru scoli si gradinite

Purificator de apa HW-UP-200

Pentru uz casnic

4 etape de filtrare + sterilizare uv in timp real

Etapele filtrarii:

  1. Filtru de sedimente: este folosit pentru eliminarea ruginei, particulelor de sol, sedimente, nisip, praf şi alte reziduri diferite, microbi, bacterii, oxizi şi chiar impurităţi microscopice.
  2. Filtru-precarbon: aplică metoda de absorbire a carbonului, absoarbe şi elimină clorurile generate prin procesele de tratare a apei de reţea, compuşii organici şi mirosurile, făcând ca apa de reţea să fie literalmente naturală.
  3. Ultra-filtru: descoperit printr-o tehnologie avansată, are funcţia de a elimina perfect diverşi microbi şi impurităţi, dar permite să treacă apa cu conţinutul de minerale benefice sănătăţii, având găuri de mărime 0.01~0.04 microni.
  4. Filtru post-carbon: are funcţia de a preveni propagarea germenilor şi de a elimina mirosul apei şi compuşii de gust şi miros, generând o apă curată si sanatoasa.